Atelier participatif transfrontalier / Participatief grensoverschrijdende atelier Callicanes 4-6/09/2017

Du 4 au 6 septembre 2017, l'ancien poste de douane sera ouvert au public. Pendant cette période, nous travaillerons sur un projet en vue de donner un nouvel élan au site de Callicanes.

Vous êtes invités lundi 4 septembre à 19 heures pour une réunion d'information, ainsi que mercredi 6 septembre à partir de 17h30 pour l'évènement de clôture.


Van maandag 4 tem. woensdag 6 september plannen we een driedaagse participatief atelier in en rondom de grenspost van Callicanes.

We willen zoveel mogelijk inwoners, bedrijven, experten en andere betrokken partijen bereiken om samen met hen een aantal scenario's voor de toekomst van Callicanes uit te werken.

Maandagavond is er een infovergadering voor alle inwoners uit Callicanes, Poperinge, Abeele, Steenvoorde, Godewaersvelde en Boeschèpe.

Woensdagavond is er een slotevenement waarop één of meerdere toekomstvisies voor Callicanes worden gepresenteerd. Er wordt ook een grensoverschrijdende markt met lokale producenten georganiseerd. Er is een optreden van een Frans-Vlaamse band, Vue sur Mer.