Maak een flyer om je actie te delen met het grote publiek en je partners | HANDLEIDING - Clim@Villes

Elke operator draagt rechtstreeks bij aan een collectief project via zijn activiteiten. U kunt de lokale bevolking gemakkelijk informeren en hierover verslag uitbrengen aan uw verkozenen tijdens het jaarlijkse COPIL.

De eerste alinea is strategisch, omdat deze het meest verspreid zal worden op sociale netwerken.

U hebt al bijgedragen aan de opstelling van het oprichtingsproject door te voldoen aan de verplichtingen van de JEMS-beheertoepassing, die een beperking oplegt voor het aantal tekens voor titels en beschrijvingen. Wij stellen voor dat u uw actie op een meer educatieve manier beschrijft, gericht op het publiek en uw verkozenen. U heeft 100 tekens voor uw Titel, 200 voor de inleiding en 400 voor de beschrijving.

De aanvullende paragrafen blijven belangrijk, ook al zijn ze alleen zichtbaar op het web of in andere digitale media.

U kunt andere aanvullende paragrafen schrijven. Ze zijn belangrijk om nuttige informatie te verstrekken, omdat de eerste alinea echt te kort is. Zorg ervoor dat u paragrafen van 400 tekens schrijft; deze zijn aangenamer om te lezen op een smartphone. Ze zijn noodzakelijk, ook al zullen de Flyer en de Promotieborden ze niet direct gebruiken.

Kies een 'iconische' afbeelding.

U hebt op het document geklikt dankzij het beeld dat op het web wordt benadrukt. De eerste afbeelding die u kiest, is dus de belangrijkste, net als de poster van een film. Voeg de emblematische afbeelding van uw actie toe die in elke brievenbus terechtkomt!

Eventueel kunt u andere aanvullende foto’s gebruiken.

Voeg secundaire afbeeldingen toe die het begrip van uw actie aanvullen, maar die niet op de Flyer kunnen worden opgenomen.

Voeg geleidelijk alle belangrijke documenten toe.

U kunt nu al de documenten delen die u hebt gebruikt om de voorbereiding van uw activiteit met lokale partners (gemeenten, verenigingen, technische diensten, enz.) op te stellen. U verzamelt geleidelijk alle belangrijke documenten die voor/tijdens/na de samenwerking zijn geproduceerd.

Kleurenkaart EUTOPIA.jpg 721KB
Projectschema EUTOPIA.jpg 3.85MB

U kunt ook links integreren naar pagina’s die door partners zijn gemaakt.

Project owner(s)
Provincie West-Vlaanderen
Start date :
2024
Completion date (end) :
2028
IDENTIFIER :
78982
Put online by :
Vincent BASSEZ
Creation date :
23/09/2024
Update date :
24/09/2024